5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Berbecul este probabil singura zodie care nu se poate plânge de nimic în această perioadă. Asta nu înseamnă că vor avea parte de cine ştie ce realizări spectaculoase, ci doar că urmează nişte zile pline de linişte şi armonie. Berbecii ar trebui să profite de această stare de bine pentru a petrece mai multe clipe plăcute cu familia şi prietenii. Nu le-ar strica deloc să-şi reîncarce bateriile, pentru că îi aşteaptă noi provocări.

Taur
Taurii singuri vor trece prin nişte emoţii legate de dragoste, pentru că persoana dorită va avea chef de jocuri. Este bine să nu cedeze, să fie calmi, pentru că lucrurile se vor întoarce în avantajul lor. Celor cuplaţi le merge foarte bine, mai ales pe latura sexuală. La sfârşitul perioadei se vor bucura de o creştere financiară pe linie profesională, posibil chiar o mărire permanentă de salariu.

Gemeni
Gemenii se vor trezi în faţa unei situaţii delicate: li se va solicita o sumă de bani din partea unei persoane pe care nu o pot refuza, însă acest lucru i-ar destabiliza financiar pentru o scurtă perioadă. Au de ales între a face un sacrificiu sau a supăra un prieten. În dragoste, vor primi nişte acuzaţii de infidelitate care îi vor jigni destul de tare. E bine totuşi să ofere partenerului nişte explicaţii, pentru că tăcerea va fi interpretată în defavoarea lor.

Rac
Racii se bucură în continuare de o perioadă deosebit de bună, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile interumane. Este momentul să profite de relaţiile lor pentru a obţine nişte avantaje în carieră sau pentru a cuceri pe cineva. Atenţie la şcoală sau în profesie: există riscul unor neglijenţe care le vor da mari bătăi de cap mai târziu!

Leu
Pentru Lei, apare o ocazie bună să câştige rapid ceva bani în plus şi ar fi foarte bine să accepte, sunt toate şansele să le iasă aşa cum vor. Vor exista nişte discuţii neplăcute în familie, cel mai probabil cu un părinte, în privinţa unor decizii legate de şcoală sau carieră. În dragoste, cei cuplaţi au toate motivele să se gândească la viitor, astrele sunt de partea lor. Cei singuri însă riscă să se confrunte cu un refuz care i-ar putea deprima destul de tare.

Fecioară
Fecioarele sunt în pericol să comită o gafă majoră care le-ar putea costa o prietenie. Li se va cere un mic sacrificiu, cel mai probabil de natură financiară, şi primul impuls va fi să refuze. Ar fi bine să se gândească de zece ori, pentru că gestul lor poate fi ireparabil. Banii, deşi împărţiţi destul de strict, nu le vor lipsi în această perioadă şi sunt şanse să aibă chiar surpriza unei măriri de salariu.

Balanţă
În această săptămâna, Balanţele îşi vor justifica perfect reputaţia de persoane pretenţioase şi cam înfumurate. Sunt posibile conflicte de serviciu, cauzate de nişte neatenţii care pot costa mult. În dragoste, Balanţele vor fi cam greu de suportat în această perioadă, pentru că vor fi hipersensibile şi cam puse pe ceartă. Norocul lor este că ştiu să-şi dreagă întotdeauna „busuiocul“ şi să se bage sub pielea oamenilor, aşa că greşelile lor vor fi iertate repede.

Scorpion
Scorpionii vor începe săptămâna cu planuri mari. Este un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăzneţe, mutării într-o nouă locuinţă sau eliberării dintr-o relaţie nefericită. Vor avea ocazia reîntâlnirii cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte foarte mult timp, posibil chiar cineva din trecutul amoros. În ceea ce priveşte banii, să nu se aştepte la mari realizări.

Săgetător
Pentru Săgetători, săptămâna începe cu multă, multă muncă, dar muncă profitabilă şi cu posibilităţi de avansare. Vor avea ocazia să rezolve probleme financiare care păreau cândva copleşitoare şi să se revanşeze faţă de nişte persoane care i-au ajutat cândva. Relaţiile cu familia vor deveni, în scurt timp, excelente. Atenţie, există riscul unei rupturi definitive în relaţia cu un prieten apropiat!

Capricorn
Capricornii nu trebuie să se aştepte la prea multă acţiune în următoarele zile. Va fi una din acele săptămâni în care nu se întâmplă mare lucru. Nu este momentul pentru nici un fel de decizie radicală, mai ales în ceea ce priveşte banii. În dragoste, vor exista mici conflicte, mici ciondăneli cu partenerul, pe care încăpăţânarea Capricornilor le va agrava. Atenţie la obiectele de valoare, există un risc mărit al pierderii lor.

Vărsător
Vărsătorii se vor bucura în această perioadă de nişte recompense deosebite pentru unele servicii sau gesturi făcute recent. Poate fi vorba de un proiect de serviciu sau pur şi simplu de răbdarea şi înţelegerea arătate în domeniul sentimental. Cei cuplaţi vor intra într-o perioadă de maximă armonie şi vor primi chiar daruri speciale. Cei singuri au toate şansele să împartă nişte momente fierbinţi cu cineva deosebit.

Peşti
Peştii vor avea nişte zile foarte bune, mai ales la mijlocul săptămânii. Vor primi veşti de la un prieten apropiat şi vor avea şanse mari de reconciliere cu cei cu care sunt în conflict. Vor apărea şi nişte cheltuieli neaşteptate, dar care nu le vor destabiliza bugetul. Relaţiile de familie se îmbunătăţesc simţitor, mai ales dacă au avut neînţelegeri cu părinţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS