8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în tot felul de speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Dimineaţa aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord.

Taur
În plan afectiv nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în diverse activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie sau de a face unele schimbări, să cereţi sfatul partenerului, măcar formal.
   
Gemeni
Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu sau de o afacere. În familie vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora le veţi face faţă cu bine.  

Rac
Nu vor ieşi toate aşa cum vă doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja într-o prea mare măsură. Veţi avea unele discuţii constructive cu fiinţa iubită, discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă veţi reuşi să o convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie importantă, gândiţi-vă şi la viitor.
   
Leu
O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va binedispune. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în atenţia dumneavoastră. Nu trebuie să vă temeţi de întâlnirea cu medicul, căci veştile vor fi încurajatoare. Vă sfătuim să nu vă pripiţi.
    
Fecioară
În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vă vor da tot felul de semnale, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp aveţi nevoie de sprijinul prietenilor. Oricum, ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată ziua. Puteţi aborda probleme serioase din domeniul afacerilor.

Balanţă
Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări. Nu vă implicaţi în nici un caz în activităţi financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de suflet. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi. Sunteţi foarte bine dispus şi aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei.

Scorpion
Astăzi daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu fiinţa iubită vă marchează puternic. Spre sfârşitul zilei vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.
   
Săgetător
Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă distra, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi chestiunilor legate de sănătate. Mai exact, ar fi bine să evitaţi consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun.
 
Capricorn
Există toate condiţiile pentru a avea o realizare în plan familial. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, va trebui să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. Dimineaţa vă hotărâţi să plecaţi într-o călătorie, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă.
    
Vărsător
Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, dar care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi şi azi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele.
 
Peşti
Traversaţi o perioadă bună, dar totuşi, rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Şi astăzi răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar, mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie. Intenţionaţi să plecaţi într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi şi treabă acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS