Horoscop

Autori


Berbec

Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în tot felul de speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Dimineaţa aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord.

Taur

În plan afectiv nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în diverse activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie sau de a face unele schimbări, să cereţi sfatul partenerului, măcar formal.

   

Gemeni

Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu sau de o afacere. În familie vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora le veţi face faţă cu bine.  

Rac

Nu vor ieşi toate aşa cum vă doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja într-o prea mare măsură. Veţi avea unele discuţii constructive cu fiinţa iubită, discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă veţi reuşi să o convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie importantă, gândiţi-vă şi la viitor.

   

Leu

O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va binedispune. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în atenţia dumneavoastră. Nu trebuie să vă temeţi de întâlnirea cu medicul, căci veştile vor fi încurajatoare. Vă sfătuim să nu vă pripiţi.

    

Fecioară

În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vă vor da tot felul de semnale, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp aveţi nevoie de sprijinul prietenilor. Oricum, ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată ziua. Puteţi aborda probleme serioase din domeniul afacerilor.

Balanţă


Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări. Nu vă implicaţi în nici un caz în activităţi financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de suflet. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi. Sunteţi foarte bine dispus şi aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei.

Scorpion

Astăzi daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu fiinţa iubită vă marchează puternic. Spre sfârşitul zilei vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.

   

Săgetător

Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă distra, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi chestiunilor legate de sănătate. Mai exact, ar fi bine să evitaţi consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun.

 

Capricorn

Există toate condiţiile pentru a avea o realizare în plan familial. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, va trebui să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. Dimineaţa vă hotărâţi să plecaţi într-o călătorie, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă.

    

Vărsător

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, dar care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi şi azi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele.

 

Peşti

Traversaţi o perioadă bună, dar totuşi, rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Şi astăzi răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar, mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie. Intenţionaţi să plecaţi într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi şi treabă acasă.Comenteaza acum

Alte stiri

15 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec O săptămână destul de calmă, plină de înţelegere, stare relaxată şi pozitivă. Veţi fi în stare să acţionaţi dinamic şi decisiv în fiecare domeniu al vieţii, în timp ce relaţiile şi colaborările sunt influenţate în bine. Sunteţi pe cale

Sumarul ediției de miercuri, 28 august 2013

Actualitate

» A crescut rata şomajului
» Trenul regal, în Defileul Jiului
» 750 de mineri, în şomaj tehnic
» Elevi gorjeni, în America
» 45 de unităţi de învăţământ, neautorizate
» Mitropolitul Olteniei, la hramul Mănăstirii Cămărăşeasca
» Cameră video pentru verificarea rovinietei
» Facilităţi pentru investitorii din Calafat
» Spitalul Judeţean din Mehedinţi are o nouă conducere
» Moartea ultimilor generali ai Craiovei
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Silvio Berlusconi vrea să facă apel la CEDO
» Profesor universitar doctor Irinel Popescu: Există loc pentru un centru de transplant renal la Craiova
» Reuniune a membrilor permanenţi ai Consiliului de Securitate al ONU, privind Siria
» Băsescu: Nu acceptăm să ne spună cineva din afara României cum să ne organizăm administrativ
» Echipa internațională din cadrul JDS 3 a ajuns aproape de Budapesta
» CE dezminte redirecţionarea spre Germania de fonduri pentru romi alocate României şi Bulgariei
» Circa 2,1 milioane români lucrează în alte state membre ale UE

Local

» Jumătate dintre români cred că sunt plătiţi mult mai puţin decât merită
» Băut şi fără permis, cu maşina din stâlp în tir
» Inspector ARR, condamnat de două ori pentru mită
» Cu paşi mici spre grădiniţă
» Asociaţia persoanelor cu handicap din Oltenia cere dublarea indemnizaţiilor
» Rovana Plumb: Egalizarea vârstei de pensionare a femeilor şi bărbaţilor până în 2035, nu mai devreme
» Noi posturi pentru cadrele didactice
» …Şi Ţuculina a murit, voi tot n-aţi demisionat!
» Licitaţie pentru eliminarea mirosului din Corniţoiu
» Bugetul Craiovei, rectificat cu 3,57 milioane de lei
» Expoziţia “S.O.S. – Culele din România”, la Craiova
» Proiect internaţional la Naţionalul craiovean
» Taximetrist craiovean, cercetat pentru port ilegal de armă albă

Dolj

» Excursii şi premii pentru olimpicii doljeni
» Dolj: “Lectura educă spiritul”, parteneriat educaţional la Centrul “Sfântul Nicolae”

Gorj

» Evaziune fiscală la două farmacii
» Poliţist mituit cu o sută de euro
» Elena Amza, desemnată consilier judeţean
» CJ Gorj şi-a dat avizul pentru investiţia Companiei de Apă Oltenia

Sport

» Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor
» Trupa lui Guşatu a lăsat o impresie bună
» CSU Craiova a „măturat“ cu Pandurii II
» Dreşcă: Suntem mai puternici
» Bănicioiu vrea doar o federaţie de karate
» Mesajele suporterilor – unite într-un banner în Polivalentă
» Fotbal – CS Universitatea Craiova şi-a lansat site-ul oficial

Bani & Afaceri

» MFP: 20.225 persoane au intrat în şase minute pe pagina de internet dedicată schemei de minimis

Educatie

» Peste 2.000 de candidaţi repetă bacalaureatul la matematică
» Universitatea îşi repară acoperişul

Magazin

» Horoscop

Opinii

» Muzichia unui optimism de-o vară

Top