15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii sunt în pericol să comită o gafă majoră care i-ar putea costa o prietenie sau chiar relaţia de cuplu. Li se va cere un mic serviciu, cel mai probabil de natură financiară şi primul impuls va fi să refuze. Ar fi bine să se gândească de zece ori, pentru că gestul lor poate fi ireparabil. Banii nu le vor lipsi şi sunt şanse să aibă chiar surpriza unei măriri de salariu. În dragoste, se bucură de o comunicare excelentă.

Taur
Taurii nu se bucură de prea mult noroc: tot ce vor dori va trebui să obţină singuri şi cu destul efort. Fie că au nevoie de mai mulţi bani, sau de nişte zile libere în plus, fie că vor să evolueze în relaţia de cuplu, sau să cucerească pe cineva, va fi necesar să transpire puţin pentru a obţine ce-şi doresc. Vor fi ţinta unor bârfe şi acest lucru îi va deprima. Vor primi o veste bună legată de reuşita unui apropiat.

Gemeni
Astrele vor fi deosebit de generoase cu zodia Gemenilor, mai ales în cele două puncte importante: dragostea şi banii. Cu banii, veştile bune vor fi legate de o îmbunătăţire pe termen lung a veniturilor, nu de un cadou: poate li se va mări salariul sau îşi vor găsi un job mai bun. În dragoste, cei cuplaţi se bucură de multă armonie şi tandreţe. Cei singuri acum ar putea întâlni marea dragoste!

Rac
Racii vor fi destul de solicitaţi din punct de vedere profesional. Au noroc, deşi sunt cam leneşi de felul lor. Vor primi bani la mijlocul perioadei şi vor reuşi să-şi ducă la îndeplinire planul de cheltuieli. Dragostea e la extreme: ori primesc un duş rece de la o persoană pe care încearcă să o abordeze, ori pun bazele unei viitoare relaţii. Se recomandă multă diplomaţie.

Leu
Pentru Lei, apare o ocazie bună să câştige rapid ceva bani în plus şi ar fi foarte bine să accepte, sunt toate şansele să le iasă aşa cum vor. Există nişte discuţii neplăcute în familie, cel mai probabil cu părintele de sex opus, în privinţa unor decizii legate de şcoală sau carieră. În dragoste, cei cuplaţi au toate motivele să se gândească la viitor. Cei singuri riscă să se confrunte cu un refuz care i-ar putea deprima.

Fecioară
Centrul preocupărilor persoanelor născute în Fecioară vor fi profesia şi studiile. Acum li se vor oferi nişte oportunităţi care nu pot fi refuzate, doar să aibă urechi să audă. Poate nu vor avea atât de mult timp pentru ei înşişi, dar eforturile pe care le fac acum vor avea consecinţe pozitive pe termen lung. În dragoste, vor simţi o lipsă de comunicare cu partenerul, posibil chiar anularea pe ultima sută de metri a unor planuri.

Balanţă
Balanţele îşi fac planuri în privinţa unui eveniment care se apropie şi pe care îl aşteaptă cu nerăbdare. În ciuda rigurozităţii cu care îşi întocmesc programul, vor avea parte de foarte multe surprize. Musafiri-surpriză, veşti bune de la prieteni aflaţi departe, ocazii perfecte de a se remarca. Situaţia financiară va fi medie, dar vor şti să se organizeze atât de bine încât să nu-şi refuze nici o plăcere.

Scorpion
Problema cea mai mare a Scorpionilor vor fi banii, mai ales că ieşirea din iarnă îi găseşte pe toţi cu buzunarul gol. Nu e cazul să se îmbufneze din cauza finanţelor, ci să încerce să-şi pună la bătaie creativitatea pentru a compensa lipsa banilor. La începutul perioadei vor suferi o dezamăgire din partea unui prieten fals. Dragostea e la cote maxime şi vor avea zile minunate cu partenerul. Se gândesc la mutări majore în relaţie.

Săgetător
Săgetătorii se bucură de o perioadă deosebit de bună, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile interumane. E momentul să se împace cu cei cu care sunt certaţi, să-şi ceară scuze sau să ierte, să clarifice nişte situaţii problematice şi să ceară sau să ofere răspunsuri: nu li se va închide nici o uşă în nas. Există riscul unor neglijenţe care le vor da mari bătăi de cap mai târziu.

Capricorn
În ciuda unor probleme minore de sănătate, vor simţi că totul le merge la maximum. Vor primi o veste excelentă legată de profesie, cel mai probabil un răspuns pe care îl aşteptau de mult. Vor fi optimişti şi îi vor molipsi şi pe cei din jur. În dragoste, vor primi o provocare picantă care îi va pune pe jar şi îi va apropia şi mai mult de partenerul de cuplu. Banii sunt şi nu prea, dar, cum toate celelalte le merg bine, nu vor fi probleme.

Vărsător
Vărsătorilor li se vor cere diverse favoruri legate de aspectul profesional: o pilă, o informaţie preţioasă, un sfat într-o problemă importantă. Se recomandă atenţie mare şi respectarea regulilor, pentru că orice abatere se va întoarce împotriva lor. În cuplu, sunt şanse mari să comită o gafă: să facă un comentariu nelalocul lui, să fie prinşi flirtând, să uite de o aniversare importantă. Scuzele vor rezolva rapid situaţia.

 Peşti
Peştii vor fi deosebit de vulnerabili în ceea ce priveşte sănătatea: riscul de viroze este foarte mare şi, dacă se întâmplă să se îmbolnăvească, vor fi scoşi complet din uz pentru toată săptămâna. Cu banii nu vor sta bine, dar vor găsi soluţii foarte ingenioase pentru a compensa lipsa lor. În dragoste, vor simţi că aşteptările le-au fost înşelate, însă vor primi o veste foarte bună la sfârşitul perioadei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS