5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Nu staţi prea bine cu banii şi acest lucru afectează şi celelalte planuri care vă preocupă. Pentru că nu puteţi achita unele datorii sau pentru că nu puteţi cumpăra un anumit obiect, sunteţi tentat să le priviţi pe toate în negru.

 Taur
Relaţia cu instituţiile statului merge greu, nu primiţi actele de care aveţi nevoie, pierdeţi timp preţios din cauza birocraţiei, ca atare, orice contact cu diverse oficii de la care aşteptaţi soluţionări este un motiv de enervare şi stres.

 Gemeni
Banii pe care îi primiţi nu vă ajung pentru a achita nişte facturi urgente sau, în cazul în care cineva vă era dator cu o sumă de bani, acesta nu o poate returna azi, când aţi fi avut mare nevoie. Nici relaţia de cuplu nu merge prea bine.

 Rac
O problemă de sănătate vă strică planurile pe care le-aţi făcut pentru astăzi. Poate sunteţi nevoit să rămâneţi acasă, imobilizat la pat, şi reduceţi la minimum legătura cu lumea din cauza problemelor.

 Leu
Luaţi în glumă orice critică sau eventualele dispute din jurul dumneavoastră. Ironizaţi-i pe cei pe care îi vedeţi prea înverşunaţi şi răspundeţi în doi peri la agresivitatea unora. Dacă totuşi trebuie să vă concentraţi într-o competiţie cu concurenţi puternici, superficialitatea nu vă este de folos. 

Fecioară
Au rămas nişte sarcini nerezolvate din trecut, de care acum trebuie să vă ocupaţi. Nu le puteţi amâna la nesfârşit, ca atare lăsaţi deoparte activităţile curente pentru a vă ocupa de restanţe.

 Balanţă
Lucrurile înaintează în planurile zilei, sunteţi sprijinit de colaboratori de nădejde şi vedeţi cum toate se aşază pe un teren mai sigur în afaceri sau în dragoste. Aveţi numai motive de satisfacţie, deci vă puteţi mândri cu realizările dumneavoastră pentru că aţi muncit mult să ajungeţi aici.

 Scorpion
Aţi aşteptat mult un anumit moment, dar iată, azi poate fi ziua cea mare, când aveţi ocazia de a porni pe un drum nou. Nu ajungeţi uşor şi repede la scopul propus. Poate fi o acţiune de lungă durată, ce va necesita un efort major din partea dumneavoastră, dar aveţi garanţia că, mai devreme sau mai târziu, un vis se va împlini.

 Săgetător
Nimic nu vă deranjează astăzi mai mult decât lipsa de noutate, rutina şi monotonia, de aceea, dacă nu găsiţi singur ceva interesant de făcut, veţi avea impresia că pierdeţi timpul fără rost.

Capricorn
Aveţi o atitudine indiferentă. Nimic nu vă atrage şi nu aveţi chef de nimic. Poate nu sunteţi suficient de bine motivat să vă apucaţi de o treabă mai interesantă, ci pierdeţi ore preţioase aşteptând ceva ce nici dumneavoastră nu ştiţi exact.

 Vărsător
Norocul este prin preajmă în tot ce este legat de iubire. Vă puteţi întâlni întâmplător cu persoana care vă place şi totul se aranjează în aşa fel încât să aveţi parte de o surpriză de proporţii.

 Peşti
Treceţi printr-un moment mai dificil şi aveţi nevoie de cineva alături, care să vă asculte şi să vă dea un sfat. Există o astfel de persoană, chiar dacă nu este chiar cea la care v-aţi gândit iniţial: un preot, un profesor, un psiholog, un părinte pot să vă ofere o soluţie foarte bună de a depăşi impasul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS