10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Ieşiţi din pat şi intraţi în acţiune luni – astrele ţin cu dumneavoastră! Marţi şi miercuri sunteţi foarte concentrat la ce faceţi. Fiţi atent (mai ales dacă cifrele sunt implicate). Telefoane, e-mail-uri, mesaje şi tot felul de contacte (chiar şi flirtul) sunt favorizate la sfârşitul săptămânii de lucru, aşa că fiţi pe fază. Nu fiţi surprins dacă mesajele se suprapun într-un mod în care este evident mâna destinului. Week-end-ul ăsta aranjaţi-vă puţin locul. În timp ce faceţi asta, puneţi-vă ordine în gânduri şi în sentimente, de asemenea.

Taur

Să adoptaţi prima ocazie pe care v-o oferă ziua de luni poate fi uşor şi este, probabil, o modalitate bună pentru toată lumea implicată. Marţi şi miercuri fiţi generos cu complimentele: chiar şi cu dumneavoastră. Viaţa este atât de dulce cum o faceţi dumneavoastră. Aveţi grijă să nu pierdeţi timpul până la sfârşitul săptămânii de lucru; trebuie să vă decideţi ce vreţi să duceţi la bun sfârşit: ceva profesional sau personal. Week-end-ul ăsta este perfect pentru socializare şi, dacă ieşiţi într-un loc aglomerat, cu siguranţă veţi fi remarcat!

Gemeni

Primiţi un sfat bun luni, fie că este vorba de serviciu sau de o dilemă personală. O sursă de încredere vă îndreaptă spre direcţia cea bună. Marţi şi miercuri, aveţi totul pregătit pentru o conversaţie productivă, care construieşte legături puternice. Cu puterea dumneavoastră creativă aveţi foarte multe de discutat, iar energia dumneavoastră creşte la maximum spre sfârşitul săptămânii de muncă. Flirturile nu sunt excluse! În week-end, distracţia predomină, dar fiţi organizat – căutaţi ceva care se află prea departe.

Rac

Luni, presupunerile dumneavoastră despre ceea ce se întâmplă în jur nu sunt conforme cu realitatea. Aflaţi ce se întâmplă de fapt înainte de a vă spune părerea. Marţi şi miercuri, oamenii vă îndrăgesc – împărtăşiţi-vă sentimentele şi ideile şi faceţi un plan de rezervă pentru orice eventualitate. Oferiţi cuiva o surpriză plăcută! Sunteţi dumneavoastră cel care va fi surprins – în apropierea sfârşitului săptămânii de muncă. În week-end, jucaţi tare. Faceţi ceea ce vă face să vă simţiţi bine – cu siguranţă veţi fi admirat.

Leu

Vă suprasolicitaţi mintea şi inima luni. Găsiţi plăcere în cunoştinţe noi, satisfacţie în aptitudini noi şi bucurie în oameni noi. Marţi şi miercuri, totuşi, procesaţi cu precauţie: sunteţi sub microscop acum şi tot ce faceţi se reflectă asupra dumneavoastră. Acţionaţi modest, chiar dacă ştiţi că puteţi mai mult. Prietenii şi colegii sunt alături de dumneavoastră la sfârşitul săptămânii de muncă. Împărtăşiţi-vă cele mai noi idei, sentimente şi aşteptări, dar ascultaţi-le şi pe ale lor. În acest week-end, o voce interioară încearcă să vă spună ceva. Ascultaţi-i strigătul!

Fecioară

Opriţi-vă puţin! Să vă susţineţi punctul de vedere e una, dar luni deveniţi agresiv cu asta. Respiraţi adânc şi evaluaţi din nou. Marţi şi miercuri, comunicaţi mult mai bine cu ceilalţi – sunteţi încântat de cei care vă găsesc compatibil şi vă îndrăgesc. Sunteţi capabil să identificaţi probleme doar la o privire fugară la sfârşitul săptămânii de lucru, dar, dacă le strigaţi celor din jur asta, nu veţi fi cea mai populară persoană. În week-end faceţi o reuniune cu grupul de prieteni şi ieşiţi undeva. Cu siguranţă va fi distractiv.

Balanţă

Vă plac lucrurile calme şi echilibrate, dar luni vă confruntaţi cu o problemă. Purtaţi-vă diplomatic şi totul va fi bine. Marţi şi miercuri, lucrurile revin la normal şi vă îmbinaţi munca foarte bine cu distracţia. La sfârşitul săptămânii de lucru, hrăniţi-vă mintea fie prin dobândirea de noi aptitudini, prin vizionarea unor piese de teatru sau orice altceva care vă inspiră. Week-end-ul este ocupat; lucraţi în avans pentru a vă face timp liber pentru ceva ce aţi plănuit de mult.

Scorpion

Temperaţi-vă comportamentul luni. Pentru rezultate mai bune, fiţi atent cum abordaţi oamenii şi situaţiile şi rezolvaţi lucrurile pe cale amiabilă. Marţi şi miercuri, vă lipseşte curajul, şi asta vă face vulnerabil. Vă refugiaţi în lumea dumneavoastră. Dacă faceţi asta, ceva ce părea fără importanţă va avea un impact mare la sfârşitul săptămânii de lucru. Asiguraţi-vă că nu judecaţi după aparenţe. În week-end, o perspectivă nouă în relaţia sentimentală vă readuce bucuria.

 

Săgetător

Sunteţi foarte activ şi distractiv luni. Începeţi săptămâna cu dreptul! Marţi şi miercuri păstraţi-vă energia pentru a ajuta pe cineva – un coleg, un vecin, un prieten. Lucrurile par un pic agitate la sfârşitul săptămânii de lucru, dar sunteţi capabil să sortaţi lucrurile importante de cele care suportă amânare. Nu uitaţi să vă anunţaţi prietenii, şeful despre priorităţile pe care le aveţi. În week-end sunteţi curios şi întrebaţi pe toată lumea despre orice. Mintea dumneavoastră vrea să ştie totul!

Capricorn

Luni sunteţi ocupat, finalizând lucruri neaşteptate. Preferaţi stabilitatea, dar şi în aceste lucruri instabile pot apărea oportunităţi. Marţi şi miercuri, vă cuprind nişte sentimente calde – împărtăşiţi-le. Puteţi să vă îmbunătăţiţi viaţa sentimentală. La sfârşitul săptămânii de lucru, rezolvaţi niste probleme mai vechi fie pe plan profesional, fie în viaţa de cuplu. În week-end, proiectele legate de casă sunt favorizate.

 

Vărsător

Aveţi un stil inegalabil luni – felul în care priviţi, felul în care abordaţi oamenii şi situaţiile… să nu mai menţionăm flerul. Totul funcţionează! Marţi şi miercuri, atenţie la coincidenţe, simboluri şi semne. La sfârşitul săptămânii este timpul să luaţi o decizie în plan sentimental. Vă aşteaptă o descoperire în dragoste. Week-end-ul ăsta ieşiţi în natură. Ce ziceţi de o plimbare după ce mâncaţi?

Peşti

Sunteţi în ceaţă luni? Poate fi dragoste? Dacă nu, aşteptaţi marţi şi miercuri, lucrurile se schimbă pe plan sentimental şi felul în care comunicaţi (ca să nu mai vorbim de lucrurile nonverbale) este remarcat. Lăsaţi-vă imaginaţia să zboare. Poate vă îndrăgostiţi de cineva anume la sfârşitul săptămânii – poate fi ceva trecător. În week-end reveniţi cu picioarele pe pământ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS