10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Gunoi de 25.000 de lire sterline


„Operele de arta“ ale unei britanice, pentru care aceasta ar putea obtine Premiul Turner, au fost realizate din gunoaie.


Potrivit site-ului Ananova, Rebecca Warren, din Hackney, Londra, si-a expus „lucrarile“ in cinci cutii separate, care contin diverse obiecte gasite pe podeaua atelierului sau si pe strada din fata locuintei. Printre acestea se numara câteva scame, fire de par, bucati de plastic, nuiele, pompoane si un sâmbure de cireasa. Curatorul Lizzie Carey-Thomas, de la Muzeul Tate Modern, a mentionat: „In ciuda faptului ca este vorba de gunoi, avem de a face cu o minidrama. Obiectele devin active in interiorul cutiei. Ele capata o rezonanta emotionala, putând comunica astfel un inteles“. Warren este unul dintre cei patru artisti care au intrat in competitia directa pentru câstigarea Premiului Turner, in valoare de 25.000 de lire sterline.


Genesis revine in industria muzicala


Grupul de muzica rock Genesis se va reuni anul viitor pentru a sustine un turneu mondial, informeaza site-ul infoshowbiz.com.


Potrivit sursei citate, Phil Collins, Mike Rutherford si Tony Banks se pregatesc pentru revenirea in trupa Genesis. Cei trei, care au vândut pâna in prezent peste 130 de milioane de discuri in intreaga lume, vor vizita in lunile urmatoare America si Europa. „Genesis s-a bucurat de un succes extraordinar in SUA si Anglia si inca mai sunt multi admiratori ai trupei in aceste tari“, a mentionat purtatorul de cuvânt al trupei. „Cei trei considera ca a sosit timpul sa reintregeasca formatia, mai ales acum când Phil Collins are mai mult timp liber, dupa ce a divortat de Orianne, a treia sotie“, a spus un apropiat al grupului.


Romanita Iovan este mamica


Creatoarea de moda Romanita Iovan a devenit, la 42 de ani, pentru prima oara mamica. Fericitul eveniment a avut loc ieri-dimineata, in jurul orei 9.30, si in prezenta lui Adrian Iovan, sotul Romanitei, care a asistat cu emotie la nasterea prin cezariana a fiului sau, Adrian Albert. Baietelul, având greutatea la nastere de 3,2 kilograme, a adus mare bucurie in familia Iovan, care de acum va avea o dubla sarbatoare pe 3 octombrie, ziua Romanitei si a fiului ei.


Paris Hilton seduce minori


Paris Hilton tocmai a lansat un videoclip pentru melodia „Nothing in this World“, videoclip in care aceasta flirteaza cu un baiat de doar 14 ani, informeaza site-ul cyberpresse.ca. Pentru realizarea acestui videoclip, Hilton s-a inspirat din filmul „The Girl Next Door“, al carui subiect prezinta pasiunea pe care a facut-o un adolescent pentru vecina sa, o actrita de filme porno.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS