5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Pasiunea care v-a cuprins in legatura cu un eveniment interesant va este imediat domolita de câteva obstacole care va amintesc ca nu este bine sa va grabiti.


Se pare ca v-ati avântat cam tare, dar astazi lucrurile revin la normal.


Taur


Reapare soarele si pe strada dumneavoastra dupa o perioada dificila. Aveati pe suflet o suferinta, o dezamagire sau un regret, dar reusiti sa va eliberati de grija.


Gemeni


Desi aveti pe suflet o problema care va macina – frica, griji, emotii negative – reusiti sa depasiti aceasta pasa si sa aratati lumii ca sunteti binedispus, ca si cum nimic nu v-ar preocupa.


Rac


Primiti o veste care are un efect destul de puternic la nivel emotional. Ori va intâlniti cu cineva important pentru sufletul dumneavoastra si resimtiti emotii ciudate in fata lui, ori informatiile care vin din partea unui prieten declanseaza o stare interioara destul de agitata.


Leu


Nu sunteti multumit de rezultatele la care ati ajuns intr-o anumita actiune, fie ca este vorba de banii de la final sau doar de o anume satisfactie interioara la un sfârsit de etapa.


Fecioara


Ajutorul unui prieten sau al unui coleg apropiat va scoate dintr-un impas, deci, daca simtiti ca singur nu puteti depasi o situatie, cereti sprijinul celor dragi.


Balanta


Desi mai este cale lunga pâna la finalul unei actiuni care dureaza deja de ceva vreme, aveti incredere ca mergeti in directia corecta. Aveti rabdarea necesara de a trece prin toate etapele.


Scorpion


Interventia mincinoasa a unei persoane in treburile dumneavoastra are efecte negative.


Regretati amarnic ca v-ati lasat pacalit atât de usor, desi intuitia v-a transmis ca n-ar trebui sa va implicati in ceea ce vi se promitea.


Sagetator


Impasul in care va simteati blocat pare sa se redreseze datorita dialogului deschis cu cineva. Din conversatie ies la iveala idei bune de a depasi acest hop.


Capricorn


Viata de cuplu pare mai inchegata, mai stabila, pentru ca fiecare partener isi asuma responsabilitatile care ii revin. Priviti amândoi cu maxima seriozitate viata de familie si va sfatuiti permanent asupra deciziilor majore.


Varsator


Munciti cu spor, pentru ca aveti o motivatie foarte concreta. Vi s-a promis ceva la finalul acestor eforturi, de aceea nu pierdeti timpul, ci lucrati cu seriozitate pentru a ajunge la ce v-ati propus.


Pesti


Este o zi foarte ciudata, cu extreme. Fie aveti parte de momente norocoase, in care totul merge din plin, ori, dimpotriva, de clipe catastrofale. Totul depinde numai de starea dumneavoastra interioara si de felul cum percepeti lucrurile in primele ore ale diminetii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS