18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrimavara se poarta târgurile de cadouri

Primavara se poarta târgurile de cadouri

Diversitate, asa s-ar putea descrie intr-un singur cuvânt oferta târgului de cadouri Contex 2006. 48 de firme din toata tara au expus de la haine groase, numai bune de purtat pe o vreme geroasa, pâna la tinute sumare de vara sau rochii elegante.


Inca de la inceputul saptamânii, foaierul Teatrului National „Marin Sorescu“ a fost luat cu asalt de craiovencele dornice sa afle care este oferta firmelor de confectii in prag de primavara. Si chiar daca unele dintre ele au venit decât sa-si clateasca ochii, tentatia de a vizita incinta teatrului a fost cu atât mai mare cu cât aici si-au expus produsele nu numai firme din Craiova, ci din intreaga tara. In plus, hainele expuse erau pentru toate gusturile.


Acelea dintre dumneavoastra care vor sa-si evidentieze o silueta de manechin pot opta pentru modelele cambrate ale hainelor din piele sau pentru geci scurte ce de-abia ajung pâna in talie. Daca sunteti in schimb mai conservatoare, atunci cu siguranta va veti indrepta atentia spre deux piece-urile clasice (care se pare ca au revenit in gratiile designerilor), formate din fusta dreapta si sacou. Si cum primavara se lasa asteptata, puloverele groase (pe care le gasiti in variate modele: cu gluga, pâna in talie sau foarte lungi, cu un decolteu indraznet sau pe gât) sunt cu siguranta o investitie pe termen lung pentru ca nu se stie niciodata când veti mai avea nevoie de ele. In plus, pentru ca fac parte din colectia de iarna, acestea beneficiaza de preturi promotionale.


Foarte bogata este insa si oferta de primavara-vara. Gasiti aici de la bluze in taieturi originale, pantaloni clasici, trei sferturi sau pâna la genunchi, si pâna la tricouri si rochii numai bune de purtat vara. Iar in caz ca va place sa iesiti in evidenta puteti opta pentru rochiile tip bluze care se poarta peste pantaloni.


Sursa de inspiratie pentru cadouri


Daca va hotarâti insa sa vizitati târgul Contex, ar fi cu adevarat pacat sa ocoliti standurile care au tinute elegante. Rochii din dantela, fuste trei sferturi sau scurte intr-o varietate de modele si culori care pot fi purtate cu bluze elegante sau corsete sunt doar câteva variante pentru o seara in oras sau o cina romantica. Nici acelea dintre dumneavoastra care mai sunt indragostite inca de stilul gipsy nu au fost uitate, existând firme care au expus spre vânzare fuste si bluze cu multe volane (atentie insa, imbracamintea stil gipsy a intrat in dizgratia designerilor si mai mult ca sigur nu veti mai vedea, vara aceasta, manechine defilând imbracate in astfel de hiane).


Domnii care nu au cumparat inca un cadou consoartelor cu ocazia zilei de 8 Martie se pot revansa cu o haina de blana naturala (asta in caz ca dispun de un buget generos). De fapt, daca vreti sa va aprovizionati garderoba cu haine de iarna, târgul Contex este locul potrivit de unde va puteti face cumparaturile.


Oferta târgului se adreseaza bineinteles si barbatilor, care pot gasi aici de la tinute de zi in genul sport si pâna la haine de piele. Si pentru ca accesoriile sunt uneori cele care dau sarea si piperul unei tinute, doamnele si domnisoarele care viziteaza târgul Contex isi pot achizitiona, pe lânga haine si bijuterii, genti sau incaltaminte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS