21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

Stiati ca puteti sa reduceti riscul de a face cancer la colon daca respectati o dieta saraca in calorii si bogata in alimente ce contin fibra precum fructe, legume si cereale?


Stiati ca studiile au aratat ca frecventa mortii subite si a bolilor de inima in general se pot reduce consumând mai mult ulei? Alte studii au demonstrat o reducere a numarului de atacuri cerebrale, mai ales la femei.


Stiati ca celulita poate afecta pâna si corpul cel mai subtire si suplu? Indiferent de vârsta, greutate sau chiar sex, multi oameni au celulita.


Stiati ca Formula 1 Drink Mix a fost un produs-cheie de la inceput? Fondatorul Herbalife, Mark Hughes, a vândut prima oara formula revolutionara din portbagajul masinii sale. Astazi Formula 1 este favorita in toata lumea.


Stiati ca atunci când caii manânca ovaz ei devin mai „productivi“ sau „energici“. Ovazul este folosit de botanisti impotriva epuizarii nervoase, insomniei, chiar si a dependentei de tutun.


Stiati ca vitaminele E si C sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanti necesari corpului uman? Vitamina E ajuta la mentinerea membrelor puternice si joaca un rol important in sprijinirea organismului de a se proteja singur. Vitamina C lupta impotriva radicalilor liberi.


Stiati ca mai mult de 28 de milioane de americani sunt predispusi la osteoporoza? Cu toate ca este considerata o problema feminina, barbatii sunt si ei vulnerabili la osteoporoza si trebuie sa se asigure ca aportul de calciu este suficient pentru a-si proteja oasele.


Stiati ca ceaiul verde este una dintre cele mai vechi si mai consumate bauturi din lume? Aceasta bautura este bogata in proprietati antioxidante, care pot ajuta la protejarea organismului impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS