6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Au condus fără permis şi au dat nas în nas cu poliţiştii

Vâlcea: Au condus fără permis şi au dat nas în nas cu poliţiştii

Polițiștii Postului de Poliție Tomșani (Vâlcea) au întocmit un dosar penal, pentru o infracțiune rutieră. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, în după-amiaza zilei de 19 februarie, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, pe raza comunei Tomșani, DJ 646, un șofer de 26 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Polițiștii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.
În aceeaşi zi, în jurul orei 17.40, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost oprit în trafic de către un echipaj al poliției rutiere, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiu.
La solicitarea polițiștilor de a prezenta documentele, acesta a relatat că nu le are asupra sa, iar în urma verificării în baza de date a poliției s-a stabilit faptul că, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS