16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul Mircia Gutău a fost premiat în cadrul Galei CAPITAL Excelența în Management

Primarul Mircia Gutău a fost premiat în cadrul Galei CAPITAL Excelența în Management

Primarul Mircia Gutău a fost premiat în cadrul Galei CAPITAL Excelența în Management pentru atragerea de investiții record în Râmnicu Vâlcea.

Marți seara, la București, primarul Mircia Gutău a primit „Premiul pentru atragerea de investiții record” la categoria „Administrație Publică”.

Galei CAPITAL Excelența în Management este un eveniment de tradiție care se desfășoară din anul 2015. Sunt premiate performanțele managerilor din România, indiferent din industria sau domeniul din care fac parte.

În motivația acordării premiului organizatorii au menționat numeroasele proiecte în valoare totală de aproape 1 miliard de lei pentru care Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a accesat finanțări nerambursabile din fonduri europene sau de la bugetul central.

Pentru ediția din acest an, la categoria „Administrație Publică” au fost făcute 10 nominalizări. Dintre care au fost selectați cei mai performanți trei primari pentru premierea în cadrul Galei.

Alături de edilul Mircia Gutău, au mai fost premiați:

  • primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac,
  • primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Cu acest prilej, a fost lansată și ediția 2024 a revistei „Top 100 Manageri”. Printre premianții edițiilor precedente ale Galei CAPITAL Excelența în Management la categoria „Administrație Publică” s-au numărat primarii din:

  • Galați,
  • Turda,
  • Snagov,
  • Buzău.

Printre edilii menționați în Revista „Top 100 Manageri” au figurat primarii din Cluj Napoca, Oradea sau Ciugud.

Ediția 2024 a Galei CAPITAL Excelența în Management a fost transmisă pe canalul de YouTube „Hai România”, precum și pe conturile de Facebook ale publicațiilor Capital, Evenimentul Zilei și Info Financiar.

Citește și: Faza națională a Concursului „Made for Europe”, la Râmnicu Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS