6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Cinci persoane reţinute pentru proxenetism şi act sexual cu minori

Vâlcea: Cinci persoane reţinute pentru proxenetism şi act sexual cu minori

Poliţiştii vâlceni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, victima fiind V. I., de 14 ani.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că B. Ion, de 27 de ani a invitat minora într-un apartament, unde împreună cu alte cinci persoane, dintre care patru minori, au întreţinut raporturi sexuale.
Cercetările au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Astfel, ieri, au fost duse la îndeplinire 8 mandate de aduce, faţă de 8 persoane din municipiul Râmnicu Vâlcea cu vârste cuprinse între 16 şi 53 de ani.
În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci dintre aceştia, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu minori, dar şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS