Bercea Mondial şi fiul său, trimişi în judecată de Parchetul General pentru tentativă de omorProcurorii Parchetului General l-au trimis în judecată, joi, pe Anghel Sandu, zis şi Bercea Mondial, şi pe fiul acestuia, pentru tentativă de omor, faptă care ar fi fost săvârşită în luna ianuarie 2009. În prezent, cei doi sunt încarceraţi în alt dosar, scrie Mediafax.

„Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor (în prezent arestaţi în altă cauză): Anghel Sandu, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor; Anghel Laurenţiu, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat”, au precizat reprezentanţii unităţii de parchet.

Potrivit sursei citate, în data de 22 ianuarie 2009, în municipiul Slatina, Bercea Mondial ar fi lovit cu un cuţit şi cu alte obiecte o persoană, din cauza unei neînţelegeri legate de un teren. Conflictul ar fi fost declannşat deoarece victima ar fi vândut terenul unei alte persoane.


„În acelaşi context, persoana vătămată menţionată anterior, precum şi o alta, ce o însoţea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurenţiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul căruia se afla, rulând cu mare viteză şi urmărind victimele. În urma altercaţiei, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viaţa în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12-13 zile îngrijiri medicale, iar cealaltă 80-90 de zile”, au mai spus procurorii.Dosarul a fost trimis Tribunalului Olt.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 23 septembrie 2018

Top