UPDATE – Se numără voturile. În Olt s-a înregistrat o prezență de 62,15%

Autori


UPDATE 23:22 Conform numărătorii paralele, candidații din partea PSD au câștigat funcțiile de primar în ambele localități.


La ora închiderii secțiilor de vot, 21,00, în județul Olt s-a raportat o prezență de 62,15%. În cele cinci secții din Osica de Sus media prezenței a fost de 59,15%, în vreme ce la Sprâncenata – 66,6%. Cea mai bună prezență s-a înregistrat, pe parcursul întregii zile, la secția din Bîrseștii de Sus (Sprîncenata) – 72,92%, în timp ce la Tomeni, a cincea secție din Osica de Sus, s-au prezentat la urnea aproape jumătate dintre alegătorii cuprinși în liste – 49,60%.

În tot județul au votat 3.786 alegători, din totalul celor 6.092 înscrițși în liste. 155 de votanți au fost înscriși în listele suplimentare și nicio cerere pentru urna mobilă.
Pe parcursul zilei, în cele două localități au ajuns staff-urile de campanie ale tuturor partidelor care au avut candidați în cursă, activul de partid fiind, de altfel, extrem de activ.


Comenteaza acum

Alte stiri

30 martie 2018

Gorj: ITM a înregistrat contractul colectiv de muncă de la CEO

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a înregistrat contractul colectiv de muncă de la Complexul Energetic Oltenia. Documentul va intra în vigoare începând cu data de 1 aprilie şi este valabil pentru următorii doi ani. CEO este cel mai mare ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 aprilie 2018

Top