11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Se circulă pe toate drumurile din judeţ

Olt: Se circulă pe toate drumurile din judeţ

Prognoza meteorologică indică că la nivelul județului Olt, pentru intervalul 11 ianuarie, ora 8.00 – 12 ianuarie, ora 8.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult noros în cea mai mare parte a intervalului. Pe arii relativ extinse, mai ales în cursul zilei va ninge. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări izolate, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor creşte uşor şi vor avea valori cuprinse între -8 şi -5 grade şi minime între -15 şi -12 grade. Izolat, vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.
Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare meteorologică cod galben de vreme deosebit de rece, ger noaptea, pentru intervalul 10 ianuarie, ora 21.00 – 12 ianuarie, ora 10.00.
La nivelul municipiului Slatina, conform celor precizate de reprezentanții primăriei, în cursul nopții de 10/11 ianuarie au fost preluate și transportate în spațiul special amenajat 12 persoane, iar conform ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică Olt, la nivelul județului, situația este următoarea:
1. Cazuri (sociale și hipotermie) transportate cu ambulanța: 11;
2. Cazuri hipotermii asistate în UPU/CPU: 1;
3. Total cazuri sociale (fără probleme medicale) prezentate în UPU de peste 12 ore: 5;
4. Număr decese datorate hipotermiei: 0.
Referitor la alimentarea cu energie electrică a populației, conform ultimei raportări a furnizorului nu sunt localități nealimentate.
La nivelul județului circulația feroviară este întreruptă între Caracal și Corabia, iar circulația rutieră este blocată pe o porțiune de 200 de metri pe DJ 544 Brastavățu – Vădastra, acționându-se pentru deblocare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS