17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Locuință distrusă de flăcări

Olt: Locuință distrusă de flăcări

Pompierii de la Stația Scornicești au intervenit, în comuna Optași Măgura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacăra deschisă și degajaăi mai de fum, la un ansamblu de anexe gospodăresti și la locuința aflată în continuarea anexelor.

Soția proprietarului, în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri de gradul I si II, pe spate, frunte și membrele superioare și o plagă mușcată de cal, la membrul superior drept, în timp ce încerca să scoată, dintr-o anexă cuprinsă de flacari, un cal. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Slatina. Pompierii au reușit lichidarea incendiului in jurul orei 18.00.

Au ars acoperișul casei pe circa 150 mp, bunurile din sase camere de locuit, ansamblul de anexe gospodărești pe 150 mp, 20 de tone de furaje, trei tone de lemne de foc, 500 de kg de cereale și un cal.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS