Olt: Anexă distrusă de flăcări, la Perieți

Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit, miercuri, în jurul orei 19.00, în comuna Perieți, sat Măgura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul anexei și bunurile din interiorul acesteia. Intervenția salvatorilor a durat aproximativ o oră, incendiul fiind lichidat în limitele găsite. Proprietara gospodăriei, în vârstă de 73 de ani, a suferit un atac de panică și a fost asistată la locul intervenției de echipajul SMURD. Au ars acoperișul încăperii pe circa 40 de metri pătrați, pereții din plăci OSB și articole de uz casnic și gospodăresc depozitate în interiorul anexei. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este folosirea focului deschis în spații închise. Proprietara a folosit pentru gătit o lampă cu combustibil gazos, iar focul s-a propagat la materialele combustibile aflate în apropiere.


Comenteaza acum

Alte stiri

30 august 2016

Incendiu la Finanţele doljene

Azi dimineaţă, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în această dimineaţă cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit în imobilul Administraţiei Judeţeane a Finanţelor Publice Dolj, destinat ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 octombrie 2016

Top