11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltAsociaţia pentru Educații Non-formale D'Accord din Olt participă cu proiectul "Sprijină un vis" la Campionatul de Bine

Asociaţia pentru Educații Non-formale D’Accord din Olt participă cu proiectul „Sprijină un vis” la Campionatul de Bine

41 de proiecte și 37 de ONG-uri s-au calificat în penultima etapă a Campionatului de Bine și se întrec în atragerea donațiilor. Asociaţia pentru Educații Non-formale D’Accord din Olt participă cu proiectul „Sprijină un vis” la Campionatul de Bine. Semifinala celei de-a treia ediții a Campionatului de Bine se va desfășura până în data de 20 ianuarie 2016. În cadrul competiției au fost făcute până în prezent 1243 donații care însumează 62.820 de lei. Donatorii pot alege și susține în continuare unul sau mai multe proiecte dintre cele calificate în semifinală.
Aceasta se desfășoară pe parcursul a cinci săptămâni. Organizațiile neguvernamentale, non-profit, trebuie să atragă în această etapă, pentru fiecare proiect calificat, donații în valoare de cel puțin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiți pentru calificarea în ultima etapă a Campionatului de Bine.
Categoriile de proiecte care au rămas în competiție sunt: Social cu 18 proiecte, Educație cu 11 proiecte, Sănătate cu 10 proiecte, Drepturile omului și Sport cu câte un proiect. 11 proiecte calificate vor fi implementate la nivel național, 15 în București – Ilfov și alte 15 proiecte pe plan local în: Bihor, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Maramureș, Olt, Sălaj, Satu Mare și în Timiş.

Ultima etapa, Finala Plină de Bine, va începe pe 21 ianuarie 2016. Fiecare proiect calificat va trebui să atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori până pe 17 februarie 2016. Vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumelor atrase din donații și numărul de donatori distincți pe tot parcursul Campionatului de Bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS