14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Clubul Nautic şi de Agrement de la Slatina se va deschide oficial la mijlocul lunii august

Olt: Clubul Nautic şi de Agrement de la Slatina se va deschide oficial la mijlocul lunii august

(Foto: gazetanoua.ro)
(Foto: gazetanoua.ro)

Lucrările de amenajare a Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” din municipiul Slatina s-au încheiat, informează jurnaliştii de la Gazeta Nouă. Autorităţile locale spun că slătinenii vor putea beneficia de toate serviciile zonei de agrement de la jumătatea lunii viitoare. „Printre obiectivele proiectului au fost modernizarea zonei de plajă prin realizarea unei piscine pentru copii şi reamenajarea piscinei existente, dar s-au introdus şi noi facilităţi – duşuri, vestiare, debarcader pentru hidrobiciclete, opţiuni pentru caiac-canoe. O altă componentă a fost construirea de noi terenuri de sport. Aici amintim terenul de minigolf, terenul de minifotbal, de volei pe plajă, zonă de tir cu arcul, a fost prevăzut şi un teren de tenis, dar şi o zonă asfaltată pentru biciclete şi o altă zonă amenajată pentru role. Am avut grijă ca, prin proiect, să se amenajeze şi 150 de locuri de parcare. Am înfiinţat un centru spa, un centru fitness, dotate cu toate echipamentele necesare. În cursul zilelor următoare, vom aplica pe fiecare echipament, conform regulilor UE, o etichetă care să ateste faptul că aceste echipamente sunt achiziţionate în cadrul unui comportament cu fonduri europene”, a spus Cristiana Şerban, manager public în cadrul Primăriei Slatina.

Municipalitatea slătineană a lansat în dezbatere un proiect de hotărâre referitor la aprobarea tarifelor ce vor fi practicate pentru accesul în zona de agrement. Tarifele propuse de municipalitate pentru terenurile de sport şi alte zone de agrement sunt următoarele: vânzare bilete meciuri, evenimente sportive – 10 lei pe bilet; piscine adulţi – 20-30 lei; piscine copii – 10-20 lei; piscine umbrele – 10-20 lei; piscine şezlonguri – 10-20 lei; parcare – 10-20 lei pe oră; hidrobiciclete – 40 lei pe oră; tir cu arcul – 20 lei pe oră; teren minigolf – cinci lei pe oră; teren tenis – 150 lei pe oră; teren fotbal – 150 lei pe oră; biciclete – 15 lei pe oră; role – 10 lei pe oră; bărci cu vele pentru copii – 30 lei pe oră; bărci cu vele pentru adulţi – 30 lei pe oră; miniscutere apă – 50 lei pe oră.

Pentru acces în centrul fitness slătinenii ar trebui să scoată din buzunar 200 de lei, pentru un abonament cu 12 şedinţe, şi 10 lei pentru şedinţele ocazionale. La saună, un abonament de cinci şedinţe costă 50 de lei, iar o şedinţă ocazională 10 lei. Serviciile oferite de centrul SPA au următoarele tarife: masaj – cinci lei; împachetări – cinci lei; tratamente – cinci lei. Proiectul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Slatina şi la sediul instituţiei, slătinenii având posibilitatea să propună modificări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS