9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltPostul de inspector şef al ISU Olt, scos la concurs

Postul de inspector şef al ISU Olt, scos la concurs

Colonelul Marian Pică, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, a ieşit la pensie în luna martie, comanda Inspectoratului fiind preluată de locotenent colonelul Adrian Tănase, prim-adjunctul inspectorului şef. Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Nouă, această va rămâne aşa doar până la desfăşurarea concursului pentru ocuparea postului de inspector şef, programat pentru data de 28 aprilie.

Dintre cadrele ISU Olt, la concursul din 28 aprilie s-au înscris trei persoane, printre care şi împuternicitul la şefia Inspectoratului, locotenent colonelul Adrian Tănase. Există însă posibilitatea ca pentru această funcţie să candideze şi alţi ofiţeri, din alte inspectorate din ţară.

Vineri la ora 11:00, pe platoul din faţa Prefecturii Olt, va avea loc ceremonialul militar de predare-primire a comenzii ISU „Matei Basarab” al Judeţului Olt, la festivitate fiind aşteptat să participe şi prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonelul Daniel Dragne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS