Mehedinţi: Un mort, un rănit, drumuri blocate după furtuna de azi noapteUn bărbat a murit, iar soţia sa a fost rănită azi noapte, în timpul furtunii care s-a abătut şi peste judeţul Mehedinţi. Victima, în vârstă de 78 de ani, se afla la o stână din Obîrşia Cloșani, când a fost lovit de fulger. Cu el se afla şi soţia sa, în vârstă de 68 de ani, care a fost rănită. Din păcate bărbatul nu a putut fi salvat, echipele de intervenţie au transportat femeia la spitalul din Baia de Aramă.

intre Sovarna și Rudina surpat datorita unei viituri. distrus pe o porțiune de 4 m lungime și 1 n lățime, se circulă pe un sens.

Furtuna a întrerupt circulaţia pe DN6, în localitatea Tâmna, la km 301, dupăp ce un arbore a căzut pe carosabil. Au acționat pompierii , lucrători de la drumurile naționale și cei de la electrica.


Pe DJ 671A, între Şovarna și Rudina drumul s-a surpat pe o porțiune de 4 m lungime și 1m lățime, datorită unei viituri. Se circulă pe un sens.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 septembrie 2018

Razie pe şoselele din Mehedinţi

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Mehedinţi au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit ...

Sumarul ediției de duminică, 23 septembrie 2018

Top