Mehedinţi: Un mort, un rănit, drumuri blocate după furtuna de azi noapteUn bărbat a murit, iar soţia sa a fost rănită azi noapte, în timpul furtunii care s-a abătut şi peste judeţul Mehedinţi. Victima, în vârstă de 78 de ani, se afla la o stână din Obîrşia Cloșani, când a fost lovit de fulger. Cu el se afla şi soţia sa, în vârstă de 68 de ani, care a fost rănită. Din păcate bărbatul nu a putut fi salvat, echipele de intervenţie au transportat femeia la spitalul din Baia de Aramă.

intre Sovarna și Rudina surpat datorita unei viituri. distrus pe o porțiune de 4 m lungime și 1 n lățime, se circulă pe un sens.

Furtuna a întrerupt circulaţia pe DN6, în localitatea Tâmna, la km 301, dupăp ce un arbore a căzut pe carosabil. Au acționat pompierii , lucrători de la drumurile naționale și cei de la electrica.


Pe DJ 671A, între Şovarna și Rudina drumul s-a surpat pe o porțiune de 4 m lungime și 1m lățime, datorită unei viituri. Se circulă pe un sens.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 decembrie 2018

Mehedinţi: Cercetat pentru tăierea ilegală a 30 de arbori

Polițiștii Postului Gogoşu au depistat, ieri, un bărbat de 38 ani, din comuna Vraţa, județul Mehedinți, după ce a tăiat ilegal de pe picior un număr de 30 arbori de esenţă salcâm, din pădurea Ocolului Silvic Vînju Mare situată pe

Sumarul ediției de sâmbătă, 15 decembrie 2018

Top