9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Tren de marfă deraiat în Balota

Mehedinți: Tren de marfă deraiat în Balota

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Cristian Stanciu a declarat că nu există pericol de explozie în zonă şi că cea mai apropiată locuinţă se află la aproximativ 800 de metri. În zonă s-a montat un dispozitiv de protecție și se așteaptă intervenția reprezentanților CFR cu echipament auxiliar pentru golirea cisternelor și repunerea trenului pe șine. La fața locului sunt 3 echipaje de pompieri și un echipaj cu autospecială de cercetare care asigură măsuri de protecție a zonei.
Între Valea Albă și Drobeta Turnu Severin, urmare a deraierii trenului privat de marfă, circulația feroviară a fost blocată. Nu sunt victime. Cei aproximativ 100 de călători dintr-un tren de navetă care urma să tranziteze zona, au coborât în stația Balota și au fost preluați de mijloace auto. Se va face transbordare la următoarele trenuri din grafic .
Trenul Inter Regio care circulă pe ruta Craiova – București Nord are o întârziere de 25 de minute.

Un tren de marfă a deraiat în această dimineață în Balota, județul Mehedinți, potrivit IPJ Mehedinți. Trenul de marfă este încărcat cu motorină. La fața locului au ajuns echipaje de la ISU Drobeta, politia transporturi, dar si reprezentanti de la CFR Marfa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS