10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Un tânăr de 26 de ani, reţinut pentru tâlhărie

Mehedinţi: Un tânăr de 26 de ani, reţinut pentru tâlhărie

Un tânăr din Strehaia a fost reţinut pentru tâlhărie, după ce în urmă cu câteva zile a lovit un bărbat şi i-a sustras acestuia câteva haine.
Potrivit unui comunicat al IPJ Mehedinţi, la data de 22 decembrie a.c., Poliția Orașului Strehaia a fost sesizată de către un bărbat de 59 de ani din orașul Strehaia, județul Mehedinți, despre faptul că, în noaptea de 19/20 decembrie a.c., a fost tâlhărit de către un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 19/20 decembrie a.c., bărbatul a consumat băuturi alcoolice cu trei prieteni „de pahar”, după care, spontan, s-a iscat un conflict între acesta și unul dintre cei trei, de la care cumpărase și un costum de haine tip armată cu suma de 200 lei.
Bărbatul ar fi fost lovit cu pumnii în zona feței, de către tânărul în vârstă de 26 de ani, care i-ar fi sustras și costumul de haine tip armată.
În baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Strehaia, polițiști din cadrul Poliției orașului Strehaia, cu sprijinul lucrătorilor Serviciul pentru Acțiuni Speciale Mehedinți, au fost efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele celor trei bărbați precizați mai sus.
În urma efectuării perchezițiilor, la locuința tânărului de 26 de ani a fost identificată o uniformă militară mozaic, compusă din pantaloni, cămașă și veston.
Cercetările efectuate au condus la ipoteza că, în noaptea de 19/20 decembrie a.c., tânărul de 26 de ani, la locuința căruia a fost identificată și uniforma militară, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței pe bărbatul de 59 de ani, provocându-i leziuni care necesită pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale, după care i-ar fi sustras uniforma militară respectivă.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind dispusă față de tânărul de 26 de ani măsura de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS