Campania de prevenire a victimizării copiilor “Şcoala în siguranţă” în MehedinţiPoliția Română desfășoară, până pe 29 septembrie, campania națională de prevenire a victimizării copiilor ”Școala în siguranță”, ce are ca scop creșterea gradului de informare a elevilor aflați la debutul anului școlar în vederea reducerii riscului de victimizare și de implicare în fapte antisociale.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii mehedinţeni vor informa publicul larg (elevi, părinți, cadre didactice) cu privire la normele de comportament în societate, măsurile de autoprotecție pentru prevenirea victimizării și consecințele legale asociate faptelor antisociale.


Activitățile vor cuprinde acțiuni punctuale realizate zilnic în zona unităților de învățământ, la orele cu cel mai mare aflux de elevi.


Comenteaza acum

Alte stiri

5 iunie 2018

72 de locuri în tabere gratuite pentru copii

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt anunță că pentru acest an s-au alocat 52 de locuri în tabere sociale și alte 20 pentru copiii cu handicap. Copiii selectați urmează să petreacă cinci zile la mare în perioada 28 iulie

Sumarul ediției de miercuri, 20 iunie 2018

Top