19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAcţiuni de prevenţie la Colegiul Național “Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin

Acţiuni de prevenţie la Colegiul Național “Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier, au organizat și desfășurat, ieri, două acţiuni informativ-preventive la Colegiul Național “Gheorghe Țițeica” din municipiul Drobeta Turnu Severin.
Scopul acțiunilor a constat în informarea și responsabilizarea elevilor cu privire la regulile de traversare corectă a drumului public, sancțiuni și exemple din cazuistică, prevenirea comportamentelor de risc şi implicarea tinerilor în fapte antisociale.
În cadrul întâlnirii cu elevii, au fost abordate teme de discuţie din diverse domenii cum ar fi prevenirea accidentelor rutiere, delincvenţă juvenilă, modalităţi de autoprotecţie în diverse situaţii, trafic de fiinţe umane.
S-au purtat, de asemenea, discuţii privind influenţa grupului de prieteni, cauzele şi consecinţele consumului de alcool, tutun, droguri, întâlnirea având un caracter interactiv.
Cu ocazia întâlnirilor, au fost prezentate filme, au fost purtate discuţii interactive, fiind distribuite, totodată, pliante cu recomandări preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS