9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Accident cu două victime pe DN 6

Mehedinţi: Accident cu două victime pe DN 6

 

Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit în timpul unui accident rutier care s-a produs pe DN6, pe Valea Cernei, între Orșova și Herculane. În impact au fost implicate un autoturism și un tir. Șoferul mașinii a decedat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Lidia Viziru, a declarat că șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în sectorul Valea Cernei și a intrat în coliziune directă cu un autotren care circula regulamentar. ,,Șoferul imprudent a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta sa a fost rănit, acesta din urmă fiind transportat la Centrul de primiri urgențe Orșova și apoi la UPU a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin“, a spus Lidia Viziru, citată de Agerpres.

La rândul său, reprezentantul ISU Mehedinți, Raluca Tîrcă, a precizat că la locul accidentului au fost trimise trei echipaje ASAS, un SMURD și două ambulanțe. ,,Din păcate, echipele de descarcerare nu au mai putut face nimic pentru una dintre victime. Aceasta a fost scoasă moartă dintre fiarele autoturismului“, a spus Tîrcă. Traficul rutier va reveni la normal pe DN 6 imediat după finalizarea investigațiilor polițiștilor și după ce autovehiculele implicate vor fi îndepărtate de pe carosabil.

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Mehedinți, traficul rutier pe DN6 Orșova – Caransebeș s-a reluat în condiții normale. Din cauza accidentului, circulația fusese oprită pe ambele sensuri la kilometrul 368, între localitățile Orșova (jud. Mehedinți) și Topleț (jud. Caraș-Severin). 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS