20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiIntervenţii ale pompierilor mehedinţeni

Intervenţii ale pompierilor mehedinţeni

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit, în ultimele 24 de ore, la 10 urgenţe medicale, pentru stingerea a două incendii şi pentru deblocarea unei uşi.

Marţi, 18.10.2016, la ora 15:43, Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un ofițer și patru subofițeri, în orașul Vânju Mare, str. Unirii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, parcat în curtea unei case. Deşi pompierii au intervenit prompt, autoturismul a ars în întregime. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
La ora 17.54, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cinci subofițeri, în municipiul Dr. Tr. Severin, str. Calea Timișoarei, nr. 161, pentru deblocarea ușii unui apartament, în interiorul căruia s-a anunțat o posibilă victimă. La sosirea echipajului s-a constatat că ușa apartamentului fusese deschisă de un aparținător al proprietarului, nemaifiind nevoie de intervenția forțelor. Persoana care se afla în locuință a fost evaluată medical, nefiind nevoie de transport la U.P.U.
La ora 21.03, Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri, în comuna Stîngăceaua, satul Cerîngani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pompierii au localizat şi stins incendiul, care risca să se propage la întreaga locuinţă şi anexele învecinate. Focul a cuprins circa 20 mp din acoperișul construit din lemn cu învelitoare de țiglă, a degradat planșeul din lemn pe o suprafață de circa 6 mp., iar peretele casei, construit din lemn, pe o suprafață de circa 3 mp. La intervenție a participat și S.V.S.U. Stîngăceaua cu patru voluntari, sub coordonarea primarului. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS