19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiPrefectul de Mehedinţi, la deschiderea anului şcolar la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”

Prefectul de Mehedinţi, la deschiderea anului şcolar la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”

Începutul anului școlar 2016-2017 a fost marcat luni, 12 septembrie, în toate unitățile de învățământ din județ, prin organizarea unor festivități la care alături de profesori, elevi și părinți au participat reprezentanți ai autorităților publice locale și ai Inspectoratului Școlar Județean. Nu au lipsit nici polițiștii și jandarmii, care i-au asigurat pe copii și părinți de tot sprijinul lor.
Prefectul județului Mehedinți, Cristian Pavel, a participat luni dimineață la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” din Drobeta Turnu Severin.
După intonarea imnului național, prefectul Cristinel Pavel a transmis un mesaj elevilor și profesorilor:
„Cu toții ne amintim emoția primei zile de școală, momentul reîntâlnirii colegilor, iar acum este rândul celor mai tineri dintre noi să trăiască aceste experienţe minunate şi să îşi croiască propriul drum în viață. Părinţii, profesorii, autorităţile publice trebuie să facă tot posibilul ca experienţele acestor tineri pe băncile şcolii să fie dintre cele mai utile. Dragi elevi, am convingerea că sârguința și stăruința la învățătură vor înscrie și acest an școlar în bogata tradiție a școlii mehedințene. Tuturor vă doresc să aveţi parte numai de bucurii şi succese în anul şcolar ce îşi deschide porţile astăzi!”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS