Mehedinţi: Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciuneÎn această dimineață, polițiști din Mehedinți și Constanța efectuează percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ”Accidentul”. Prejudiciul total cauzat este de 27.500 euro și 42.000 de lei. 

Polițiști de la inspectoratele de poliție județene Mehedinți și Constanța, sub supravegherea procurorului Parchetulului de pe lângă Judecătoria Orșova, efectuează 7 percheziții la patru persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de înșelăciune, prin metoda ”Accidentul”. Astfel, din cercetări rezultă faptul că, în perioada 23 – 28 august 2016, aceștia ar fi înșelat 5 persoane din municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova. Cei în cauză ar fi indus în eroare victimele, anunțându-le de presupuse accidente de circulație, în care ar fi fost implicați membrii ai familiilor, cerând în schimb sume de bani pentru a nu fi întocmite dosare penale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 27.500 de euro și 42.000 de lei.


Vor fi puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.


Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Mehedinți:Accident mortal la Halanga

Un grav accident rutier s-a petrecut in urmă cu putin timp la Halanga. O femeie, de 39 de ani, a fost acrosata de un autoturism. Desi, la fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Cu toate eforturile, victima a decedat.

Sumarul ediției de miercuri, 18 iulie 2018

Top