Mehedinți: Activităţi de informare şi prevenire a infracţionalităţii în taberele şcolare

Polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mehedinţi şi Inspectoratul de Poliţie Județean Mehedinţi, au desfăşurat o acţiune în Tabăra națională organizată la Centrul de Agrement „Drobeta”.

Scopul acţiunii a constat în derularea unor activităţi de informare şi prevenire a infracţionalităţii pentru tinerii veniţi în taberele şcolare mehedinţene. Astfel, un grup de 77 de elevi veniţi din mai multe judeţe (Prahova, Constanța,Vrancea, Olt) pe meleaguri mehedinţene, au fost sfătuiţi de către poliţişti privind mânuirea sumelor de bani în locurile publice şi aglomerate, locul de păstrare al portofelelor, plata cu bancnote mici, portul genţii, al telefoanelor mobile, al bijuteriilor şi al altor bunuri de valoare.

Nici sfaturile privind prevenirea accidentelor rutiere nu au fost uitate de organizatori, discuțiile fiind interactive, elevii și însoţitorii de grup fiind interesați de activitatea poliţiştilor care, prin recomandările adresate elevilor, au suplimentat sfaturile primite de la părinţi şi profesori.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 29 septembrie 2016

Top