20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiWeek-end încărcat pentru pompierii mehedinţeni

Week-end încărcat pentru pompierii mehedinţeni

În data de 05.08.2016, Stația de Pompieri Vînju Mare a acționat cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și patru subofițeri, în sat Mileni, com. Devesel, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars material lemnos din construcția casei (paiantă).
La ora 12:04, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu un două autospeciale de lucru cu apă și spumă și nouă subofițeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexe gospodărești, în comuna Șișești, sat Noapteșa. Au ars o bucătărie de vară, construită din lemn, și două anexe. În aceeași zi, la ora 18:00, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de de lucru cu apă și spumă și şase subofițeri, în com. Breznița-Ocol, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 2 ha vegetație uscată.

În data de 06.08.2016, la ora 00:25, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de de lucrue cu apă și spumă și şase subofițeri, în com. Breznita-Ocol, sat Magheru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 0,5 ha vegetație uscată.
La ora 10:40, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție, un autocamion de intervenție, un ATV și 10 subofițeri, în localitatea Pădina Mare, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au participat la intervenţie și şapte voluntari din cadrul S.V.S.U. Pădina Mare. Au ars cca. 30 ha vegetație uscată și 8 ha pădure de salcâm. Deși exista pericol de propagare la culturile de cereale și pădure din apropiere, prin intervenția operativă a pompierilor s-a reușit lichidarea incendiului, înainte ca acesta să se extindă la vecinătăți.
Tot în aceeași zi, la ora 15:20, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție, un ATV și cinci subofițeri, în localitatea Stignița, com. Poroina Mare, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. La intervenție au participat și 9 cetățeni. Au ars cca. 8 ha vegetație uscată. Exista pericol de propagare la gospodării aflate în zonă.
De asemenea, la ora 17:36, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri, în localitatea Vînju Mare, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată. Au ars cca. 3 ha vegetație uscată.

În data de 07.08.2016, la ora 21:23, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de de lucru cu apă și spumă și cinci subofițeri, în sat Mileni, com. Devesel, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. A ars material lemnos din construcția casei (paiantă).
Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la alte 34 de urgenţe medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS