19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în acest weekend, la 26 urgenţe medicale şi pentru stingerea a trei incendii.

Sâmbătă seară, un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, în localitatea Bălăciţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit. Au ars cca. 10 mp din acoperişul construit din lemn cu învelitoare din ţiglă, tavanul şi cca. 6 mp din peretele portant dintre două camere. Cauza probabilă a producerii incendiului determinată de coşul de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Tot sâmbătă,  două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin au intrervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, în municipiul Dr.Tr.Severin, str. Mihai Viteazul, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Incendiul a cuprins scaunele din faţă ale autoturismului, instalaţia electrică aferentă bordului şi capitonajul uşilor din faţă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost  determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Ieri, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin au intrervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, în municipiul Dr.Tr.Severin, la intersecţia B-dului Tudor Vladimirescu cu str. Crişan, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars compartimentul motor şi instalaţia electrică aferentă acestuia, existând pericol de explozie, deoarece autoturismul era dotat cu instalaţie GPL. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un conductor electric defect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS