Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Incendiul a distrus compartimentul motor, instalaţia electrică, bordul, oglinzile şi cauciucurile din faţă ale autoturismului

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în acest weekend, la 26 urgenţe medicale şi pentru stingerea a trei incendii.

Sâmbătă seară, un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, în localitatea Bălăciţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit. Au ars cca. 10 mp din acoperişul construit din lemn cu învelitoare din ţiglă, tavanul şi cca. 6 mp din peretele portant dintre două camere. Cauza probabilă a producerii incendiului determinată de coşul de evacuare a fumului neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Tot sâmbătă,  două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin au intrervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, în municipiul Dr.Tr.Severin, str. Mihai Viteazul, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Incendiul a cuprins scaunele din faţă ale autoturismului, instalaţia electrică aferentă bordului şi capitonajul uşilor din faţă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost  determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Ieri, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin au intrervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, în municipiul Dr.Tr.Severin, la intersecţia B-dului Tudor Vladimirescu cu str. Crişan, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars compartimentul motor şi instalaţia electrică aferentă acestuia, existând pericol de explozie, deoarece autoturismul era dotat cu instalaţie GPL. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un conductor electric defect.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 23 august 2017

Publireportaj

» Achiziţie echipamente tehnologice pentru dezvoltarea firmei G.M. Tehnical Dent S.R.L.
» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “Achiziţie de echipamente pentru servicii de administrare a paginilor web şi activităţi conexe”
» Comunicat de presă privind lansarea proiectului cu titlul “Dezvoltarea activităţii Ecobac Serv SRL prin achiziţia de utilaje şi echipamente”
» Achiziţia de echipamente pentru fabricarea de saltele
» Asociaţia Grup de Acţiune Locală „Valea Dunării Sudolt” anunţă lansarea primului apel de selecţie de proiecte LEADER

Local

» Gata cu restricțiile pe podul peste Olt!

Dolj

» Întreruperi energie electrică de mâine
» Începe montarea gazonului pe stadionul din Craiova
» Mulți craioveni se uită lung după canalizare
» Tel Drum-ul care a asfaltat strada Râului, la DNA
» Directorul Oficiului de Cadastru Dolj, zburat din funcție
» După doi ani, moartea Alexandrei Goghez este încă neelucidată
» Şoferii din Craiova, campioni la rămasul fără permis

Gorj

» Întârzie lucrările de construire a hidrocentralelor din Defileul Jiului
» Stadionul din Târgu Jiu arată a arenă europeană, dar fără echipă
» Lucrările de reabilitare pe DN 67 au fost sistate

Sport

» Fotbal / Republicanii craioveni au avut poftă de gol
» CS Universitatea a pierdut trei titulari
» Baresi, așteptat la inaugurarea școlii AC Milan Craiova

Bani & Afaceri

» În ce investesc firmele anul acesta

Educatie

» 140 de școli și grădinițe din Dolj se vor redeschide fără autorizații sanitare

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top