17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 36 de pompieri din cadrul ISU „Drobeta” au fost avansaţi

Mehedinţi: 36 de pompieri din cadrul ISU „Drobeta” au fost avansaţi

Un număr de 36 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi, care au îndeplinit stagiul minim, au fost avansaţi în gradul următor, la sfârşitul săptămânii trecute.
Într-un cadrul festiv, cei 36 de pompieri au fost avansaţi şi felicitaţi de către inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi. Doi dintre cei avansaţi sunt ofiţeri, iar 34 sunt subofiţeri.
De asemenea, printr-un Ordin al MAI, au fost acordate însemne onorifice „ ÎN SERVICIUL PATRIEI” pentru vechime în activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi în pregătirea profesională, unui număr de patru pompieri, astfel:
pentru XX de ani de activitate – colonel Dragomir Florentin;
pentru XV ani de activitate – cpt. Ştirbu Gheorghe;
pentru XXV de ani de activitate – plt. adj. şef Vasilescu Gabriela şi plt. adj. şef Păun Dumitru;
Aceste avansări în grad, chiar dacă au fost făcute la îndeplinirea stagiului, vin şi ca o recunoaştere a activităţii şi muncii depuse de aceşti pompieri pentru salvarea vieţii şi bunurilor cetăţenilor, fie că este vorba de intervenţii la incendii, inundaţii, accidente sau alte situaţii de urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS