Mehedinţi: ISU “Drobeta” pe podium şi în acest an la atletismPe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa finală a “Campionatul de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România” a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, ediţia 2015. La acest campionat au participat angajaţi ai inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din ţară, care s-au întrecut la probele: atletism (100 m pentru bărbaţi şi 60 m pentru femei, 1500 m pentru bărbaţi – 800 m pentru femei, săritura în lungime cu elan şi aruncarea greutăţii la bărbaţi) şi cros (3000m, 4000m, 6000 m pentru bărbaţi şi 2000 m pentru femei).

La probele de cros -2000 m şi atletism- 800 m, la categoria femei, cpt. Lavinia Brebu din cadrul ISU „Drobeta” a obţinut locurile II şi III. Ea a reprezentat cu succes, la atletism, şi în alţi ani ISU „Drobeta”, reuşind, în anii 2013 şi 2014, să obţină locul III la etapa pe MAI.


Cea mai bună înotătoare din cadrul IGSU şi MAI, Lavinia Brebu se pregăteşte pentru participarea la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, concurs ce va avea loc, în perioada 26 iunie – 5 iulie, în Fairfax-Virginia (Statele Unite ale Americii).


Comenteaza acum

Alte stiri

5 octombrie 2017

Accident cu două victime în Drobeta Turnu Severin

Două persoane au fost rănite în urmă cu puţin, în urma unui accident petrecut pe strada Nicolae Iorga din Drobeta Turnu Severin, între un autoturism şi o motocicletă. La faţa locului se află un echipaj SMURD, pentru preluarea victimelor. Cele

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top