Dolj: A condus fără permis şi a făcut accidentPoliţişti din Segarcea s-au sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat de 31 de ani, din comuna Valea Stanciului, a condus un motociclu pe DJ 561 B, în comună, fără a deţine permis de conducere. În timp ce bărbatul se deplasa cu motocliclul, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare şi a pierdut controlul direcției, căzând în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motociclului, acesta fiind transportat la spital.

De asemenea, cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 noiembrie 2018

Doljean, după gratii pentru că a condus băut

Poliţişti din cadrul Postului Coșoveni au depistat, ieri, un tânăr de 25 de ani, din Călărași, judeţul Dolj, pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârșirea

Sumarul ediției de duminică, 18 noiembrie 2018

Top