6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un minor s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită și conducere fără permis

Craiova: Un minor s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită și conducere fără permis

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție, format din agent principal Ivan Mircea și agent principal Grigoruță Dănuț, l-a depistat, ieri după amiază, pe str. Dr. Ion Augustin din municipiu, pe D. E., de 15 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, proprietatea lui C. Marian, din Craiova, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Cel în cauză a fost condus de polițiști la sediul Secției 2 Poliție Craiova, iar în timpul cercetărilor, conducătorul autoturismului a încercat să scape de rigorile legii și a oferit celor doi polițiști suma de 200 de euro în încercarea de a-i convinge pe aceștia să nu îi întocmească acte procedurale conform legii.
S-a realizat desistarea, polițiștii refuzând suma de bani oferită de tânărul de 15 ani, în același timp fiind sesizată D.G.A.- Serviciul Județean Anticorupție Dolj, lucrători din cadrul acestei instituții deplasându-se de îndată la sediul Secției 2 Poliție Craiova.
Aceștia, în jurul orei 1830, au organizat prinderea în flagrant a lui D. E. în timp ce oferea polițiștilor suma de 200 de euro, cercetările fiind astfel preluate de către structura competentă.
A fost întocmit dosar penal și sub aspectul săvârșirii infracțiuni infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Cei doi agenți de poliție sunt absolvenți ai școlilor de agenți de poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, promoția 2009, respectiv ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2012 și au fost felicitați de conducerea Inspectoratului pentru conduita profesională și etica exemplară de care au dat dovadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS