Razie a poliţiştilor locali în zona Pieţei Centrale din Craiova

Polițiștii locali au desfășurat ieri acțiuni în zona apropriată și în incinta Pieței Centrale din municipiul Craiova, în vederea verificării legalității activității de comerț desfășurată de operatori economici – persoane fizice și juridice.

În acest sens s-a avut în vedere respectarea normelor legale privind desfășurarea activităților comerciale pe domeniul public/privat ce constituie proprietate a municipiului Craiova, depistarea activităților comerciale ilicite, precum și luarea măsurilor legale pentru înlăturarea deficiențelor constatate.

De asemenea, au fost verificate un număr de 43 construcții ce au destinația de spații comerciale, din punct de vedere al prevederilor legale ce reglementează disciplina în construcții.


În urma acestei acțiuni, au fost verificate un număr de 72 societăți comerciale, au fost legitimate 116 persoane, 43 de reprezentanți ai societăților comerciale au fost invitați pentru ziua de 22 iunie 2017 la sediul instituției în vederea clarificării situației privind autorizațiile de construire a spațiilor comerciale, fiind aplicate un număr de 84 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 31.100 lei.

Ca măsuri complementare, s-a dispus confiscarea a două cântare electronice fără acte de proveniență, 103 bucăți genți damă, 333 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, 150 bucăți glabonțuri și produse cosmetice și 57 bucăți figurine pentru grădină.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 29 iulie 2017

Top