Craiova: Minor prins conducând beat și fără permisUn echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova  l-a depistat, în noaptea de 02 spre 03 iunie, la ora 03:50,  pe A. L., de 17 ani, din Craiova, jud. Dolj,  care a condus un autoturism,  pe strada Nicolae Iorga, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus  la Spitalul Clinic Județean Urgenţă Craiova,  unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat minorului A. L., de către M.S. Eduard Ştefan, de 20 de ani, din Craiova.


Polițiștii craioveni au întocmit pe numele celor două persoane dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducere sub influența alcoolului, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 octombrie 2017

Nu le-a mers bine „elitelor“

Reprezentantele Doljului de la Liga Elitelor nu au reușit mare lucru în runda a doua, consumată sâmbătă. La Under 19, Academia „Gică Popescu“ Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, întâlnirea de pe stadionul „Independența Obor“ din Sibiu cu ...

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top