Craiova: Instanţele din raza de activitate a Curţii de Apel vor utiliza aplicaţia informatică „InfoDosar”

info dosar
Foto: captură infodosar.curteadeapelcraiova.eu


Curtea de Apel Craiova şi instanţele din raza sa de activitate vor utiliza, începând cu data de 10 aprilie 2017, aplicaţia informatică „InfoDosar”, accesibilă la adresa de internet:  https://infodosar.curteadeapelcraiova.eu.

Astfel, căutând după numărul de dosar, la un computer conectat la internet, se pot obţine informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă. Prin autentificarea cu o parolă de acces, pusă exclusiv la dispoziţia părţilor, se pot vizualiza în integralitatea lor şi unele documente din dosarul selectat (documente emise de instanţă şi editate în ECRIS care sunt închise şi documentele depuse la dosar sau emise de instanţă scanate şi ataşate în ECRIS).


Serviciul Info dosar furnizează o listă pe instanţe cu dosarele căutate, urmând ca prin selectarea dosarului de la instanţa dorită să se afişeze informaţiile prezentate mai sus. După selectare, prin apăsarea butonului Vizualizare Documente de la secţiunea documente la dosar şi autentificarea cu parolă puteţi să vizualizaţi unele documente de la dosar(încheieri de sedinţă, alte hotărâri, documente depuse de părţi s.a.), iar serviciul Fişă dosar furnizează un raport care conţine toate instanţele din raza Curţii de Apel Craiova la care a fost înregistrat dosarul şi detaliat pe fiecare instanţă informaţiile prezentate mai sus.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top