Craiova: Lucrările la avaria din Valea Roșie s-au încheiat și s-a reluat furnizarea agentului termic

Avarie produsă la conductele CEO în Valea Roșie (Foto: Lucian Anghel)
Avaria produsă la conductele CEO în Valea Roșie a fost remediată(Foto: Lucian Anghel)

La acest moment, lucrările de remediere la avaria din Valea Roșie s-au încheiat. Furnizorul de agent termic primar a început umplerea magistralei cu agent și distribuirea acestuia către punctele termice arondate. Unele blocuri din zonă au început deja să primească apă caldă și căldură. În cursul acestei dimineți atât unitățile de învățământ cât și cele spitalicești din cartier nu au avut căldură. La grădinițele și școlile care nu au centrală termică elevii au fost trimiși acasă sau cursurile au fost scurtate. Și la Spitalul Militar s-a simțit lipsa căldurii, reprezentanții unității au spus că au încercat să suplinească cu calorifere electrice lipsa căldurii din saloanele bolnavilor.

Update 14.00: Doar unul dintre cele şase puncte termice afectate de avaria din Valea Roşie nu furnizează agent termic la această oră.
Comenteaza acum

Alte stiri

11 august 2017

Caniculă şi instabilitate atmosferică în weekend

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări valabile pentru zilele de 12 şi 13 august, astfel: . Pe 12 august, între orele 9.00 – 18.00, va fi Cod Portocaliu de val de căldură, caniculă și disconfort termic ...

Sumarul ediției de duminică, 20 august 2017

Top