19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni condamnaţi, prinşi şi încarceraţi

Doljeni condamnaţi, prinşi şi încarceraţi

Lucrători ai Secției 15 Poliţie Rurală Filiaşi, împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Argetoaia, în urma activităților desfășurate, i-au depistat și prins, azi noapte pe B. Constantin, de 41 de ani, şi B. Lucian, de 39 de ani, ambii din comuna Argetoaia, Dolj.
Pe numele acestora au fost emise mandate de executare a închisorii de către Judecătoria Filiaşi, fiind condamnaţi la pedeapsa închisorii de 5 ani şi 280 zile, respective 4 ani închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. Cei doi doljeni au fost încarcerați de polițiștii în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

În aceeași zi, lucrătorii Secției 12 Politie Daneți, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat și prins, în comuna Daneți, pe G. Aurel, de 39 de ani, din comună, pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat 1 an și 6 luni închisoare. Polițiștii l-au încarcerat pe bărbat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS