Actriţa Daniela Ionescu va participa la Sibiu Fringe FestivalActriţa Daniela Ionescu va participa vineri, 17 iunie, la Sibiu Fringe Festival cu performance-ul „Un om tăiat în două de o fereastră”. Conceptul performance-ului a pornit de la poemele lui André Breton, eseist şi teoretician al suprarealismului, poeme traduse din limba franceză de Petrişor Militaru. Prima reprezenţaţie a performance-ului a avut loc la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, în Salonul Medieval, pe 19 februarie 2016, în cadrul manifestării „Hommage à Andre Breton”, cu ocazia sărbătoririi a 120 de ani de la naşterea acestuia.

Performance-ul va fi jucat într-un spaţiu neconvenţional, şura din Răşinari. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul: http://sbfringe.ro/fringe-2015/bilete/


În 2015 Daniela Ionescu şi Cătălin Miculeasa, student în anul III la Departamentul de Artă Teatrală, Universitatea din Craiova, au fost selectaţi pentru Sibiu Fringe Festival cu piesa „Între Duoi” (comedie într-un act, în versuri) de Traian Demetrescu, a cărei primă reprezentaţie a avut loc pe 3 noiembrie 2014, în Salonul Medieval al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 19 martie 2018

Top