16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Polițiștii Secției 6 Craiova aflați, ieri după amiază, în executarea atribuțiilor de serviciu,  au oprit pentru control, pe strada Țărăncuței, un autoturism condus de C.S., de 17 ani, din Craiova. Pe numele celui în cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și se continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ieri, pe DN 6 – în  localitatea Coşoveni, Dolj, polițiști rutieri l-au depistat în trafic pe B. Marian, de 59 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată. Pe numele șoferului polițiști au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Tot ieri, pe DJ 561 A, în localitatea Moțăței, lucrători din cadrul Formațiunii Rutiere Calafat, aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, l-au depistat în trafic pe G. Ion, de 60 de ani, din Calafat, Dolj, în timp ce conducea un autoturism având anulat dreptul de a conduce autovehicule. Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS