10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi fără permis şi cu autorizația de circulație provizorie expirată

Dolj: Prinşi fără permis şi cu autorizația de circulație provizorie expirată

Poliţişti din cadrul Compartimentului Rutier Băileşti l-au depistat în trafic ieri pe R. Ilie, de 30 de ani, fără ocupaţie, din localitate, în timp ce conducea pe strada Carpaţi, un autoturism având permisul de conducere reţinut.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu permis suspendat.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției nr.9 Rurală Cetate în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, în localitate, pe D.J. 552,  l-au depistat pe C. Iliuţă, de 25 de ani, din comuna Dârvari, județul Mehedinți, conducând un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Pe numele celui în cauză polițiștii doljeni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui  autovehicul cu numerele de înmatriculare provizorii expirate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS