Dolj: Razie prin localuri de alimentaţie publică

Polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție 3, 5 și 6 Craiova, în noaptea de 17/18.01.2016, au organizat și executat o acțiune, în cooperare cu jandarmi din cadrul GJMb Craiova, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică, totodată urmărindu-se şi diminuarea fenomenului infracţional. În cadrul acțiunii s-a urmărit și prevenirea și combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul producerii, prelucrării, depozitării și comercializării produselor cerealiere și de panificație, dar și pentru combaterea criminalității și tragerea la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat.

Activitățile s-au desfășurat în sistem intergrat, fiind formate echipe mixte de polițiști și jandarmi, astfel fiind efectuate verificări și controale în 14 locuri și medii cunoscute cu risc criminogen, dar și la 8 localuri de alimentație publică și 6 societăți comerciale. Astfel peste 50 de persoane au fost legitimate, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale.


 Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Vâlcea: Material lemnos confiscat la Buneşti

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și cei din cadrul Postului de poliție Bunești, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea au depistat, ieri, o autoutilitară în care se transporta material lemnos fără documente ...

Sumarul ediției de duminică, 20 august 2017

Top