Dolj: CAO sistează apa potabilă dintr-un cartier din Băileşti, din cauza restanţelorS.C. Compania de Apă Oltenia S.A. a anunţat că va sista furnizarea apei potabile, începand cu data de 12 ianuarie 2016, pentru locatarii din cadrul Asociaţiei de locatari nr.2 din Municipiul Băileşti, din cauza neachitării debitelor restante.

Reluarea serviciului se va face numai după achitarea la zi a debitelor asociaţiei către S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. Intervenţia persoanelor neautorizate fără avizul operatorului la sistemul de alimentare cu apă constituie faptă penală şi se sancţionează conform legii.

Apa potabilă va putea fi asigurată prin intermediul a două cişmele amplasate în cartier.


CAO a anunţat că măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada următoare.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 noiembrie 2017

Cauza decesului Stelei Popescu

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral (AVC) şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declara surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei. Actriţa Stela Popescu a fost găsită ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Top