28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO craioveancă a fost arestată după ce i-a furat unei bătrâne 9.000 de lei

O craioveancă a fost arestată după ce i-a furat unei bătrâne 9.000 de lei

Polițiștii din Filiași au fost sesizați luni, 26 octombrie, de către F. Gheorghiţa, de 79 de ani, din comuna Greceşti, sat Bărboi, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 9.000 lei.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului stabilind că în aceeași zi, în jurul orei 12.00, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat o femeie, însoţită de o minoră de aproximativ 12-13 ani, pe care a prezentat-o drept fiica sa şi i-a oferit acesteia spre vânzare mai multe bunuri.
Profitând de neatenţia Gheorghiţei F. care s-a deplasat în altă încăpere, cele două persoane au pătruns în locuinţă de unde au sustras suma de 9.000 lei. Fiind surprinse în locuinţă de către proprietară, cele două persoane au plecat în grabă. Partea vătămatăa a observat abia după plecarea acestora lipsa sumei de bani , atunci când a și anunțat polițiștii. Marți, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secţiei 15 Poliție Rurală Filiaşi şi Postului de Poliție Greceşti, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 2 Poliție Craiova, au identificat persoana care a comis furtul, stabilind că se numește D. Rubina, de 35 de ani, din Craiova, care s-a sustras cercetărilor, fiind plecată de la domiciliu.
Ieri, D. Rubina a fost depistată în municipiul Craiova, împotriva sa fiind pusă în mișcare acțiunea penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și a fost reținută pentru 24 de ore. Prejudiciul în valoare de 9.000 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Craioveanca a fost încarcerată în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi, să fie prezentată Judecătoriei Filiași cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS