9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţist doljean accidentat de un şofer care nu a oprit la semnalul subofiţerului

Poliţist doljean accidentat de un şofer care nu a oprit la semnalul subofiţerului

Un poliţist doljean a fost accidentat azi noapte,  în jurul orei 00.30, pe bld. Racoţeanu din Filiaşi, de un şofer care nu a oprit la semnalul subofiţerului.
Echipa operativă din cadrul Poliţiei Filiaşi ajunsă la faţa locului, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, a stabilit din primele verificări faptul că un poliţist, în vârstă de 42 de ani, din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi, fiind în timpul serviciului şi echipat regulamentar, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcţia Drobeta Turnu Severin către Craiova, al cărui conducător auto nu a oprit lovindu-l pe poliţist. Imediat după impact conducătorul auto a oprit autovehiculul, fiind identificat în persoană lui Pietreanu Vintilă, de 31 de ani, din Piatra Olt, judeţul Olt, totodată stabilindu-se şi faptul că nu se afla sub influenţă băuturilor alcoolice.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, în cauza fiind întocmit dosar de cercetare penală în care se continuă cercetările sub coordonarea procurorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS