10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Şase şoferi, sancţionaţi pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni

Craiova: Şase şoferi, sancţionaţi pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate pietonilor aflați regulamentar în traversarea străzii. Totodată, polițiștii rutieri au urmărit și prevenirea evenimentelor cauzate de indisciplina pietonilor, cu precădere traversările neregulamentare.

Polițiștii au aplicat 30 sanctiuni contravenționale de peste 4000 de lei, din care 6 neacordare prioritate pietoni, iar alte 10 pentru traversări neregulamentare. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 6 permise de conducere.

În cadrul activităților desfășurate a fost depistat D. Grigore, de 38 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe str. A.I.Cuza din municipiu, şi ajuns la trecerea pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Acesta a fost sancționat contravenional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioada de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS