23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Două fete au fost lovite pe trecerea de pietoni, după un accident în lanţ

Craiova: Două fete au fost lovite pe trecerea de pietoni, după un accident în lanţ

Două tinere au fost lovite pe trecerea de pietoni de o maşină care oprise pentru a le da prioritate, dar a fost lovită de un alt autoturism din spate.

Sâmbătă, în jurul orei 09.30, Ioan Florin, de 26 de ani, din Craiova, în timp ce conducea cu viteză excesivă  pe bulevardul 1 Mai, nu a păstrat o distanţă suficientă și a lovit un autoturism, care era condus de Necşulea Florentin, de 39 ani, din Craiova, care se afla în apropierea trecerii de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere. În accident a fost implicat şi un al treilea autoturism, condus de Joiţa Viorel, 27 ani, din Galicea Mare, Dolj, care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.
Astfel, în urma impactului, ultimul autoturism, cel condus de Joiţa Viorel, a fost aruncat pe marcajul pietonal şi a accidentat uşor două fete în vârstă de 17 ani fiecare. Şoferul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul de Urgenţă Nr. 1 Craiova, unde i s-au recoltat probe biologice  pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS